Alla inlägg den 31 juli 2013

Av Carita - 31 juli 2013 09:45


Hej hallå!

Efter en mycket rask packning i Amsterdam (vi börjar bli ett vältrimmat team) gick färden vidare mot Belgien på tisdag. Rotterdamm, Antwerpen swischade förbi och vi bestämde oss för ett lunchstopp i Gent. Jag ville gärna visa övriga familjen hur vacker och mysig den gamla staden är eftersom jag varit där för några månader sedan med jobbet och verkligen känt historiens vingslag. När vi kom fram fick vi höra att en festival precis avslutats, efter 10 dagar...Vart vi än gick pågick nedmontering av ställningar och antalet krossade ölmuggar som låg spridda på gator och torg var oräkneliga. Här och var satt rödögda festande människor kvar. Över staden låg en doft som ett täcke av några dagar gammal uthälld öl...Det blir visst inte alltid som man tänkt sig ;-)
Jag fick till ett par bilder från Gent i alla fall så att ni kan inspireras att besöka den vanligen så vackra staden!
Färden gick vidare mot orten där nästa hotell var bokat, De Panne, vid den Belgiska kusten. Regndropparna föll tätare och tätare. Vi hittade hotellet och blev glada över att det är riktigt fräscht, om än något trängre än de tidigare rummen. Efter en liten promenad med ystra barn på stranden som ter sig utan slut och var det dags för middag. Jag hoppades bara att den ”gamla-öl”-doften skulle ge sig av från näsan. Med en jätte-portion musslor lyckades vi avlägsna den doften.
Nu ska vi bara få Wi-Fi som ska ingå att fungera så blir det ännu bättre...därav kom detta tisdagsinlägg ut först idag onsdag... :-)


Ha en fortsatt bra dag!

André i Gent när vi kom till en butiksgata.

 

En del av det skräp som spred en ruskig doft...     Vackra byggnader i Gent!  

Barn på hotell Cajou i De Panne, Belgien. Riktigt fint hotell med toppenfrukost!  

Det blåste och regnade lätt på vår strandpromenad...men vi är glada ändå.   Stranden i De Panne, helt enorm! Nu väntar vi bara på solen     

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards